X

CBS De Regenboog
Misschien willen jullie nog eens verder experimenteren? Deze klok is helemaal goed, maar bij ons op school ervaren we ook dat heel veel kinderen de koppeling van analoog naar digitale tijd zo moeilijk vinden. Is jullie klok daar ook nog mee te koppelen? Een klok met analoge tijd en digitale tijd ineen? Misschien willen jullie je daar ook eens over buigen, want deze klok is al een eyeopener!

De Stimulans
Ik begeleid rugzakleerlingen op school (ook veel autisme) en heb een eigen RT praktijk.Ik leerde de kinderen eerst alleen het “lezen “ van de kleine wijzer, ik bood dus ook maar 1 wijzer aan. In principe heb je daar genoeg aan natuurlijk. Er zijn ook dure horloges met maar 1 wijzer. Uw kwartierverdeling en de minuten zal bij het aanleren en begrijpen (!) beslist helpen.

De Oosthoek
Ik heb net voor onze school 5 klokken besteld. Wat ontzettend gaaf dat deze klokken er nu zijn! Ik heb zelf een zoon die beelddenker is en op deze manier heeft leren klokkijken. Ik ben er van overtuigd dat alle kids bij ons op school baat hebben bij deze klok en kan niet wachten op onze bestelling.

OBS De Vuurvlinder - Vuren
"Sinds vorig jaar gebruiken we op school de educatieve klok van 123klokkijken. De logica van de klok is in een paar minuten uitgelegd aan een leerling. Kinderen kunnen er snel mee overweg. In de klas geeft de klok een extra visuele prikkel en kinderen die moeite blijven houden met klokkijken hebben er veel houvast aan. Een aanrader voor iedere groep waar klokkijken aangeleerd moet worden''

CBS School 59 - Nieuw-Buinen
Wij hebben de klok aangeschaft om een kind uit groep 6 alsnog het klokkijken aan te kunnen leren. Door de systematische aanpak en de aanwijzingen op de klok is het deze leerling gelukt om het klokkijken toch nog onder de knie te krijgen. De klok werkt!

De klokken

Privacy & Cookies